Data publikacji: 2019-05-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ile Polska otrzymała z UE?Kategoria: BIZNES Gospodarka 1 maja 2019 roku minęło dokładnie 15 lat od momentu wejścia Polski do Unii Europejskiej. Przez te lata
Data publikacji: 2017-06-12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Powstanie Centrum Badawczo-Rozwojowe w PromotechuKategoria: BIZNES Gospodarka W białostockim Promotechu powstanie Centrum Badawczo-Rozwojowe. To efekt umowy o dof
Data publikacji: 2019-11-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Globalne trendy w konsumpcji przekąsek – raport Mondelēz InternationalKategoria: BIZNES Gospodarka Współczesny tryb życia, a co za tym idzie zmieniając
Data publikacji: 2020-03-02Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Tanio, długo i mało wydajnie. Czy tak pracują Polacy? [NOWY RAPORT]Kategoria: BIZNES Gospodarka Statystyczny Polak w ciągu roku pracuje prawie 54 dni więcej n
Data publikacji: 2013-10-01Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: „Hiszpańskie oliwki na każdym polskim stole”Kategoria: BIZNES Gospodarka Hiszpania jest największym producentem oliwek na świecie i zajmuje pierwsze miejsc
Data publikacji: 2014-10-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Promotech z automatami spawalniczymi w Moskwie i HanowerzeKategoria: BIZNES Gospodarka Promotech rozpoczyna targową ekspansję. W październiku spółka prezentow
Data publikacji: 2018-06-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pierwsze krematorium w KatowicachKategoria: BIZNES Gospodarka Na początku czerwca br. w Katowicach działalność rozpocznie pierwsze w tym mieście krematorium.
Data publikacji: 2015-07-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dobry sposób na poprawę komfortu życia – termomodernizacja domów jednorodzinnychKategoria: BIZNES Gospodarka Zgodnie z unijną dyrektywą w sprawie efekt
Data publikacji: 2015-07-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Würth Polska laureatem rankingu Firmy 25-lecia III RPKategoria: BIZNES Gospodarka Dziennik „Rzeczpospolita” opublikował ranking 100 najbardziej stabilnych i
Data publikacji: 2014-05-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Gastronomia stawia latem na turystykęKategoria: BIZNES Gospodarka Okres letni dla wielu restauracji wiąże się ze spadkiem przychodów. Polacy wyjeżdżają na